Bu Blogda Ara

25 Nisan 2012 Çarşamba

pesto sos sam fistikli 3

80 gr roka
20 gr feslegen
50 gr permesan
40 gr sam fistigi (kabuksuz)
10 gr cam fistigi
1+1/2 corba kasigi balsamik veya normal sirke
1/2 limon kabugu rende (rendenin en ince tarafi ile)
2 corba kasigi limon suyu
1 dis sarimsak
150 gr (=litre) zeytin yagi

hepsini robotta karistirin. Etin yanina da cokyakisiyor. Cabuk tuketememe diyorsaniz yarim olcu de yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!

2 yorum:

  1. ben parmesan bulamadım kaşar peyniri ile yaptım. birde yapıp kavanozda dolapta saklıyorum. burda sorun olmaz diye düşünüyorum dimi???

    zeynep

    YanıtlaSil
  2. Uzerine biraz daha zeytinyag ile kapat derim, salca saklar gibi yani

    YanıtlaSil